O nas

Voda je eden od osnovnih elementov, ki so potrebni za življenje. Vodo pijemo, da nismo žejni, lahko se ob vodi razvajamo, se z njo umivamo in običajno ob vodi tudi dopustujemo. Ni pa vsa voda zmeraj dobrodošla, še posebej, ko govorimo o ujmah, o pretiranih količinah padlega dežja, ki imajo za posledico dvig vodne gladine in pa poplave, ki prinašajo opustošenje in žalost.

Zaradi potrebe po zaščiti pred naraščajočimi vodami smo v podjetju INTER2 INŽENIRING s pomočjo lastne inovativne žilice in želje po pomoči drugim prišli do kvalitetnih izdelkov. Slovensko znanje in slovenska kvaliteta v protipoplavnih zaščitah lastne izdelave. Naše izdelke smo poimenovali WaterBull, po slovensko vodni bik predvsem iz videnja, da je bik močna, trmasta žival, ki vztraja in vztraja in ne popušča, tako kot tudi ne naša protipoplavna zaščita.

Princip delovanja izdelkov je preprost. S pomočjo zraka ali vode, ki jo imamo med poplavami veliko preveč ustvarimo pregrado s pomočjo visoko kvalitetnega armiranega, UV stabilnega in na kemikalije odpornega PVC materiala, ki preprečuje vodi, da bi iztekala, istočasno pa vodo zadržujemo, da bi prehajala naprej, kamor je ne želimo.

Izdelki WaterBull so na voljo v različnih dimenzijah, sama zaščita pa je lahko tudi odvisna od same postavitve izdelkov.

INTER2 inženiring d.o.o.
Šmartno 199/a
2383 Šmartno

Tel: 051 870 600

Email: info@waterbull.si

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolijo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili svoje nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete »Sprejmi«, se s tem strinjate.

Zapri